fbpx

VERLOVINGSRING OP MAAT

Ben jij op zoek naar een verlovingsring op maat?

Stop met verder te zoeken, hier ben je aan het juiste adres!

In mijn zaak is nu dat mijn specialiteit: een verlovingsring op maat maken! Dit houdt in dat je wel iets meer tijd moet uitrekken om een verlovingsring aan te kopen, we stellen uiteraard alles samen met u op maat. Gaande van het prille begin, het ontwerp en de grote diversiteit van ontwerpen die ik kan maken. Daar zijn geen grenzen aan bij een verlovingsring op maat. Er zijn de klassiekers gaande van een solitair met diamant tot een ware prinsessenring vol met diamanten tot een ruwe ring, grillige patronen en bijzondere stenen.

Verlovingsring op maat laten maken

Welke eisen stelt u aan een verlovingsring op maat?

Moet dit een handgemaakte verlovingsring zijn?

Of een op maat gemaakte verlovingsring volgens de modernste 3D technieken?

Of een zo mooi mogelijk commercieel uitgeholde verlovingsring made in China? Sorry dat laatste daar doe ik niet aan mee.

Je kan wel een mooie verlovingsring op maat maken met de computer, deze techniek zorgt ervoor dat je de meest originele modellen kan maken zonder torenhoge kosten, de kwaliteit is de dag van vandaag zeer, zeer goed, toch heb je om het zeer goed af te werken ook een goede goudsmid nodig. Dat is zoals bij alles kwaliteit, afwerking details daar kruipt tijd in. Er zijn vakmensen die er soms met de grove borstel doorgaan en dan is de kwaliteit van een een 3D geprinte verlovingsring ondermaats.

Wees gerust! Als je bij mijn zaak kiest voor een verlovingsring op maat dan krijg je er nog levenslange naservice erbij!

Wat houdt dat in? Alle juwelen door mij gemaakt krijgen levenslange na-service op vervorming, verkleuring en op het zetwerk.

Wél op voorwaarde en dat is de enigste: kom min elke 2 jaar langs zodat ik de zettingen kan controleren en waarborgen.

Geen enkele reden dus om nog uit te stellen om een afspraak te maken!

Contact

Wilt u meer weten over mijn ringen en juwelen dan mag u mij uiteraard altijd vrijblijvend contacteren. Ik beantwoord uw vraag zo spoedig mogelijk.

Bel 0486 76 78 35, mail: info@hansnagy.be of ga naar ons contactformulier.

U zou ook bijvoorbeeld graag uw eigen ringen willen ontwerpen? Goudsmid Hans Nagy werkt uw idee of schets uit. U kunt uiteraard ook uw geliefde of dierbare verrassen met een zelf ontworpen juweel. Geen enkel ander geschenk zal zo uniek zijn. Ook als u geen inspiratie heeft, bespreken we samen hoe uw juweel eruit zou kunnen zien. U krijgt dan een mooi ontwerp waarbij u steeds kunt kiezen of er nog iets moet veranderd worden. Daarna wordt uw juweel volgens het ontwerp vervaardigd. Zo kunt u uw juweel laten maken in het thema van een van uw hobby’s, uw sterrenbeeld enz.

Scroll To Top
  • Menu
Close

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping