fbpx

Atelier

Kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service

Kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service

Ben je op zoek naar een uniek en handgemaakt juweel? Wens je een persoonlijk verhaal te verwerken in een sieraad? Bij mij kan je terecht voor ontwerpen op maat waarbij ik je kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service bied.

De passie en de liefde voor mijn vak zorgen steeds voor een wondermooi resultaat, namelijk een pièce unique met een persoonlijk verhaal. 

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Ontwerp jouw juweel

Wil je jouw geliefde verrassen met een op maat gemaakt juweel? Wil je jouw persoonlijk verhaal laten weerspiegelen in een ring, armband, ketting of in oorbellen? Samen ontwerpen we stap voor stap jouw juweel. Ik luister, schets en ontwerp, zodat je een uniek op maat gemaakt juweel ontvangt dat op jouw lijf geschreven is.

Elk juweel wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen, zodat het generaties lang kan worden gedragen en doorgegeven.

Exclusieve voordelen die ik je aanbied wanneer je een juweel koopt:

Je ontvangt steeds een pièce unique, want elk ontwerp wordt gemaakt op maat van de klant. Bij elk sieraad ontvang je een levenslange garantie op vervorming en verkleuring. Ook op het zetwerk krijg je deze garantie, dit op voorwaarde dat de sieraden elke 2 jaar worden binnengebracht voor controle.

Handgraveren

Juwelen graveren met de hand is een eeuwenoude ambacht. Slechts een handvol mensen doen het nog in België, waaronder ikzelf. Diverse moderne technieken werden ontwikkeld om handgraveren te vervangen, maar tot op heden is het onmogelijk om mooie handgravures te laten maken door een machine.

Zettingen

Naast handgravures bied ik ook zetwerk aan. Kwaliteitsvol zetwerk zorgt voor een absolute meerwaarde. Deze waarde wordt gecreëerd doordat de zettingen niet alleen veel veiliger zijn, maar ook omdat ze de perfectie benaderen. Alles wordt onder een microscoop geplaatst die 20 maal vergroot waardoor de stenen dus mooier gepositioneerd kunnen worden. Het resultaat? Een ongeëvenaarde schittering in een prachtig handgemaakt juweel.

Verantwoord en Duurzaam

Gelukkige klanten

Bij Hans Nagy streven we ernaar om niet alleen sieraden te maken, maar herinneringen te creëren. Ontdek waarom onze klanten zo gelukkig zijn met hun unieke, met zorg vervaardigde stukken.

Snelle Service

Bij ons betekent efficiëntie niet inleveren op kwaliteit. Of het nu gaat om maatwerk of reparaties, geniet snel van uw prachtige sieraden zonder concessies aan vakmanschap. Uw tijd is kostbaar, en dat begrijpen wij.

Handgemaakt met liefde

Elk stuk van Hans Nagy is doordrenkt met liefde en passie. Ontdek de unieke charme van handgemaakte sieraden en draag een verhaal met zorgvuldig geplaatste details. Ervaar tijdloze schoonheid, vervaardigd met liefde.

Neem een kijkje in het atelier

Scroll To Top
  • Menu
Close

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping