fbpx

HANDGEMAAKTE VERLOVINGSRING

Handgemaakte verlovingsring gezocht, dan zit je goed bij Hans Nagy

Wat maakt een handgemaakte verlovingsring zo bijzonder?

  • De aflever-kwaliteit die je verkrijgt bij een handgemaakte verlovingsring behoort tot de top, wel afhankelijk van de kunde van de goudsmid.
  • Originaliteit bij een handgemaakte verlovingsring is subliem.
  • De emotie die een handgemaakte verlovingsring geeft is niet te vergelijken met een ringetje uit de etalage.
  • Een handgemaakte verlovingsring ondersteunt de lokale handelaars.
Handgemaakte verlovingsring

Onlangs maakte ik een verlovingsring voor een klant die zijn toekomstige meenam om de specifieke wensen over te brengen die voor haar ontzettend belangrijk waren. Er was een lichte onzekerheid over wat ze nu écht gingen verkrijgen, want in tegenstelling tot een winkel kan je een origineel product uiteraard niet laten zien, het bestaat simpelweg nog niet. Je moet dus als het ware op je vakman goudsmid vertrouwen dat hij of zij begrepen heeft wat je specifieke eisen zijn voor een handgemaakte verlovingsring. Toen uiteindelijk de man om de verlovingsring kwam was zijn verbazing groot, zijn antwoord was: de verwachtingen heb je enorm overtroffen, wat is dit een knappe verlovingsring!

Het ontwerpen, samen met de klanten bijzondere ringen bedenken,…

Het nadien uitvoeren in de praktijk op de ambachtelijke methode,… De kers op de taart: het moment wanneer het doosje met de handgemaakte verlovingsring open wordt het gedaan, al die momenteel zijn voor mij als vakman zo fantastisch. Een lach of zelf een traantje bij het zien van de handgemaakte verlovingsring dat is onbeschrijfelijk.

Mijn zaak draagt op dit moment 2 labels:

  1. erkende ambacht (een label uitgebracht door de federale overheid die echte ambachten erkent)
  2. hib – Handmade in Belgium (een label uitgebracht door UNIZO, waarvan je product min 30 procent handwerk moet bevatten)

Om deze 2 labels te verkrijgen moet je toch voldoen aan een heleboel eisen, dat geeft voor de klant toch een enorme zekerheid over de kwaliteit van hun bestelde handgemaakte verlovingsring!

Contact

Meer info gewenst over een handgemaakt juweel dan mag u mij uiteraard altijd vrijblijvend contacteren. Ik beantwoord uw vraag zo spoedig mogelijk.

Bel 0486 76 78 35, mail: info@hansnagy.be of ga naar ons contactformulier.

Een verlovingsring, trouwring of ander juweel ontwerpen doen we met veel passie. Goudsmid Hans Nagy werkt uw idee of schets uit. U kunt uiteraard ook uw geliefde of dierbare verrassen met een zelf ontworpen juweel. Geen enkel ander geschenk zal zo uniek zijn. Ook als u geen inspiratie heeft, bespreken we samen hoe uw juweel eruit zou kunnen zien. U krijgt dan een mooi ontwerp waarbij u steeds kunt kiezen of er nog iets moet veranderd worden. Daarna wordt uw juweel volgens het ontwerp vervaardigd. Zo kunt u uw juweel laten maken in het thema van een van uw hobby’s, uw sterrenbeeld enz.

Scroll To Top
  • Menu
Close

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping