fbpx

Verlovingsring kopen

Verlovingsring kopen

Een verlovingsring kopen? Kom dan zeker eens langs bij goudsmit Hans Nagy.

Opgelet er is heel wat op de markt dus al je van plan bent om een verlovingsring te kopen dan geef ik je graag deze tips mee:

Een verlovingsring is meestal een ring bestaande uit 1 (grote) diamant, dat is hoe De Beers in 1948 de geweldige campagne bedacht: “A diamand is forever”. Diamanten zijn en blijven de beste keuze voor een verlovingsring.

Een verlovingsring kopen bij een sterke raadgever

Welke type verlovingsring kopen? Een klassieke verlovingsring met 1 steen of liever een verlovingsring kopen met meerdere diamanten? Of liever een verlovingsring kopen die eruit ziet zoals het maanoppervlak, ultramodern en hedendaags? Bij een klassieke winkel-juwelier is het makkelijk om gewoon snel even in de etalage te kijken en gewoon je portemonnee boven te halen en gewoonweg die verlovingsring kopen. Wanneer je naar een goudsmid gaat om een verlovingsring te kopen; is er iets meer moeite nodig maar je krijgt gegarandeerd veel meer waar voor hetzelfde geld en totaal andere en betere, persoonlijkere behandeling.

Het is niet al goud wat blinkt, ofwel schijn bedriegt. Dat is een toepasselijk woord dat je in gedachten houdt; een verlovingsring kopen=verstand gebruiken! Kijk rond en vergelijk gerust maar pas op wees ook niet slimmer dan een goudmid. Ieder zijn vak, zelf al leest u er tientallen bladzijden op google over goud en diamanten het maakt u nog steeds geen expert.

Kiest u niet voor diamant in uw verlovingsring en dat kan perfect maar informeer u goed en altijd bij een goudsmid.

Een verlovingsring kopen zomaar en sporadisch kan super avontuurlijk zijn maar dan wel met alle gevaren en gevolgen vandien, zo kan u een verlovingsring in zilver met zirconia hebben gekocht en dat is inderdaad mooi en goedkoop maar een verlovingsring in zilver heeft een zeer kort leven, de zirconia’s nog korter. De stenen worden heel snel dof, de ringen in zilver zijn in 95 procent van de gevallen een massaproduct met bijgaande eigenschappen.

Contact

Een Verlovingsring kopen is niet zoals naar de supermarkt gaan, laat u hiervoor bijstaan door een expert.  Wilt u meer weten over mijn verlovingsringen dan mag u mij uiteraard altijd vrijblijvend contacteren. Ik beantwoord uw vraag zo spoedig mogelijk.

Bel 0486 76 78 35, mail: info@hansnagy.be  of ga naar ons contactformulier.

U zou ook bijvoorbeeld graag uw eigen juweel willen ontwerpen? Goudsmid Hans Nagy werkt uw idee of schets uit. U kunt uiteraard ook uw geliefde of dierbare verrassen met een zelf ontworpen juweel. Geen enkel ander geschenk zal zo uniek zijn. Ook als u geen inspiratie heeft, bespreken we samen hoe uw juweel eruit zou kunnen zien. U krijgt dan een mooi ontwerp waarbij u steeds kunt kiezen of er nog iets moet veranderd worden. Daarna wordt uw juweel volgens het ontwerp vervaardigd. Zo kunt u uw juweel laten maken in het thema van een van uw hobby’s, uw sterrenbeeld enz.

Over Hans

Goudsmid Hans Nagy maakt met passie
en liefde de mooiste juwelen.

Jullie zijn altijd welkom volgens de openingstijden, het beste is uiteraard even een afspraak maken.

Scroll To Top
  • Menu
Close

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping